۱۳۹۷ دی ۹, یکشنبه

حمیدرضا رحمتی، عضو کانون صنفی معلمان اصفهان بازداشت شد


 حمیدرضا رحمتی، عضو کانون صنفی معلمان اصفهان که از تاریخ ۱۰ آذرماه به مدت ۹ روز در اعتراض به بازداشت گسترده‌ معلمان در جریان تحصن سراسری آنها، در مقابل اداره آموزش و پرورش شهرضا دست به تحصن یک‌ نفره زده بود بعد از ظهر روز جاری توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۸ دی‌ماه ۹۷، حمیدرضا رحمتی، عضو کانون صنفی معلمان اصفهان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

یک منبع نزدیک به خانواده آقای رحمتی در گفتگو با گزارشگر هرانا گفت: “ساعت ۳ بعد از ظهر امروز مامورین با در دست داشتن حکم بازداشت آقای رحمتی به مقابل مدرسه محل کار ایشان رفته ولی از ورود به مدرسه خودداری کردند. آقای رحمتی نیز به دلیل این شیوه برخورد شخصا به اداره آگاهی رفتند. پس از بازداشت آقای رحمتی و تفهیم اتهام «اخلال در نظم عمومی» که در ارتباط با تحصن یک نفره ایشان بوده است بازپرس پرونده قرار وثیقه ۴۰ میلیون تومانی برای وی صادر کرد که به دلیل مخالفت آقای رحمتی با تودیع قرار وثیقه بخاطر عدم قبول اتهام مطروحه به بازداشتگاه نیروی انتظامی شهرضا منتقل شد”.
به گفته این منبع مطلع این پرونده در روز پایانی تحصن یک نفره آقای رحمتی به این اتهام علیه وی تشکیل شده است.

هرانا در تاریخ ۱۹ آذرماه، خبر از اتمام تحصن یک نفره حمیدرضا رحمتی و بازگشت وی به محل کار خبر داده بود.

حمیدرضا رحمتی، از تاریخ ۱۰ آذرماه در اعتراض به بازداشت گسترده معلمان در جریان تحصن سراسری آبان‌ماه در مقابل اداره آموزش و پرورش شهرضا دست به تحصن یک نفره زده بود.

آقای رحمتی پیشتر نیز در تاریخ ۱۴ آذرماه ۹۵ در اعتراض به برخوردهای امنیتی با معلمان و زندانی‌کردن اسماعیل عبدی استعفای خود را به ریاست آموزش و پرورش شهرضا تحویل داده بود.

وی پیشتر نیز در تاریخ ۲۴ آذر ۹۴ در اعتراض به عدم رسیدگی به وضعیت محمود بهشتی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران در مقابل اداره آموزش و پرورش شهرضا تحصن و اعلام اعتصاب غذا کرده بود. وی پس از مدتی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ساعاتی بعد با قرار کفالت آزاد شده بود.

لازم به اشاره است که دور دوم تحصن سراسری معلمان طی روزهای ۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه به دنبال فراخوان قبلی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در شهرهای مختلف کشور صورت گرفت که در جریان آن دست‌کم ۱۴ تن از معلمین و فعالین صنفی معلمان در استان‌های خراسان شمالی، فارس، مرکزی، کردستان و خوزستان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از چند هفته به صورت تدریجی، با قرار وثیقه آزاد شدند.
معلمان ایران مهرماه امسال نیز به مدت دو روز به تحصن مشابهی دست زده بودند.

ازجمله مطالبات فرهنگیان در این تحصن توقف پرونده‌سازی برای معلمان و آزادی معلمان زندانی بوده است، هرانا پیش‌تر در گزارشی به بررسی جامع وضعیت معلمانی که برای استیفای حقوق صنفی خود در عین حفظ استقلال از دستگاه حاکمه تلاش کرده و بسیاری از آنان متحمل حبس، اخراج و تبعید شده‌اند، پرداخته بود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر